Wpływ dodatku ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu śródmięśniowym kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu śródmięśniowym kurcząt brojlerów. [AUT.] KRZYSZTOF S. SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI. W: XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r S. 54-56. [Warszawa], [b.w.], 2010.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r, S. 54-56
Wydawca:
[b.w.], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 marca 2011 11:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25390) wydawnictwo zwarte #25390
PBN ID (hist.): 25390
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.