Gastronomia w ofercie turystycznej regionu : monografia.
Opis bibliograficzny
Gastronomia w ofercie turystycznej regionu : monografia. [RED.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2010, 715 s, 978-83-923668-7-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
715 s.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2011 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:53 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-7-0
BPP ID: (59, 25427) wydawnictwo zwarte #25427
PBN ID (hist.): 25427
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.