Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka.
Opis bibliograficzny
Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, BARBARA BARANIAK. W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r. Poznań, Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 57.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r,
Wydawca:
Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 57
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25713) wydawnictwo zwarte #25713
PBN ID (hist.): 25713
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.