Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka.

Opis bibliograficzny

Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, BARBARA BARANIAK. W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r. Poznań, Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 57.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r,
Wydawca:
Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 57
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 maja 2011 13:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 25713) wydawnictwo zwarte #25713
PBN ID (hist.): 25713

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się