Wpływ skrobi modyfikowanych na właściwości reologiczne analogów serów topionych.
Opis bibliograficzny
Wpływ skrobi modyfikowanych na właściwości reologiczne analogów serów topionych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r. Poznań, Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 88.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej, Poznań, 17-18 maja 2011 r,
Wydawca:
Katedra Towaroznawstwa Żywności Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - S. 88
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25715) wydawnictwo zwarte #25715
PBN ID (hist.): 25715
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.