Właściwości fizykochemiczne surowo dojrzewających baleronów z dodatkiem probiotyku.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne surowo dojrzewających baleronów z dodatkiem probiotyku. [AUT.] AGATA NOWACZYK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w Żywności : sympozjum naukowe, Kiry pod Zakopoanem, 15-16 kwietnia 2010 r. [b.m.], [b.w.], 2010. - S. 18.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w Żywności : sympozjum naukowe, Kiry pod Zakopoanem, 15-16 kwietnia 2010 r,
Wydawca:
[b.w.], 2010. - S. 18
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 14:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25728) wydawnictwo zwarte #25728
PBN ID (hist.): 25728
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.