Wpływ warunków dojrzewania na jakość fizykochemiczną fermentowanych kiełbas surowych z dodatkiem probiotyku.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków dojrzewania na jakość fizykochemiczną fermentowanych kiełbas surowych z dodatkiem probiotyku. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, S. 81-101 il., bibliogr, 978-83-929209-9-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, S. 81-101 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929209-9-1
BPP ID: (59, 25745) wydawnictwo zwarte #25745
PBN ID (hist.): 25745
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 maja 2011 09:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 13 czerwca 2022 17:11 |