Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ bakterii probiotycznych na wybrane właściwości szynek surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Wpływ bakterii probiotycznych na wybrane właściwości szynek surowo dojrzewających. [AUT.] MONIKA SKWAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, S. 141-158 il., bibliogr, 978-83-929209-9-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, S. 141-158 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 maja 2011 09:38
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:54

Identyfikatory

ISBN: 978-83-929209-9-1
BPP ID: (59, 25751) wydawnictwo zwarte #25751
PBN ID (hist.): 25751

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się