Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego.
Opis bibliograficzny
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego. [RED.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010, 287 s, 978-83-929209-9-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
287 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929209-9-1
BPP ID: (59, 25756) wydawnictwo zwarte #25756
PBN ID (hist.): 25756
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.