Procesy utleniania w mięsie i jego produktach.
Opis bibliograficzny
Procesy utleniania w mięsie i jego produktach. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny = Alfalfa in human and animal nutrition : new possibilities of application of the extract from the alfalfa leaves, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition ; [red. tomu Eugeniusz R. Grela, Anna Czech] Dzierdziówka, Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010, S. 140-147, Bibliogr, 83-927698-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny = Alfalfa in human and animal nutrition : new possibilities of application of the extract from the alfalfa leaves, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition ; [red. tomu Eugeniusz R. Grela, Anna Czech], S. 140-147
Wydawca:
Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
ISBN: 83-927698-3-5
BPP ID: (59, 25807) wydawnictwo zwarte #25807
PBN ID (hist.): 25807
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.