Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kodeks praktyki higienicznej dotyczący świeżych owoców i warzyw CAC/RCP 53-2003 : wersja angielsko-polska.

Opis bibliograficzny

Kodeks praktyki higienicznej dotyczący świeżych owoców i warzyw CAC/RCP 53-2003 : wersja angielsko-polska. [TŁ.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010, 96 s, 978-83929209-5-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
96 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 czerwca 2011 09:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83929209-5-3
BPP ID: (59, 25920) wydawnictwo zwarte #25920
PBN ID (hist.): 25920

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się