Stabilność oksydacyjna modelowego produktu mięsnego z dodatkiem naparu herbaty.
Opis bibliograficzny
Stabilność oksydacyjna modelowego produktu mięsnego z dodatkiem naparu herbaty. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, LUIZA JACHACZ, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory Kraków, Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010, S. 26-34 il., bibliogr, 978-83-929209-8-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory, S. 26-34 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2011 12:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929209-8-4
BPP ID: (59, 25930) wydawnictwo zwarte #25930
PBN ID (hist.): 25930
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.