Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of extended aging on biogenic amines content in dry-cured pork loins.

Opis bibliograficzny

Effect of extended aging on biogenic amines content in dry-cured pork loins. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Modern trends in meat production : IIIrd International Conference, abstracts [Kraków, 7-8 October 2010]. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, 2010. - S. 46 [nlb].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Modern trends in meat production : IIIrd International Conference, abstracts [Kraków, 7-8 October 2010],
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, 2010. - S. 46 [nlb]
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 czerwca 2011 13:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

BPP ID: (59, 25934) wydawnictwo zwarte #25934
PBN ID (hist.): 25934

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się