Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Posibilities of using probiotic bacteria in the production of dry fermented loins.

Opis bibliograficzny

Posibilities of using probiotic bacteria in the production of dry fermented loins. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, KATARZYNA NEFFE, LUIZA JACHACZ, DANUTA JAWORSKA. W: Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea s. 209. Suwon, Korea, National Institute of Animal Science, 2010, 978-89-480-0730-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea, s. 209
Wydawca:
National Institute of Animal Science, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2011 10:52
Ostatnia aktualizacja:6 kwietnia 2018 11:56

Identyfikatory

ISBN: 978-89-480-0730-5
BPP ID: (59, 25939) wydawnictwo zwarte #25939
PBN ID (hist.): 25939

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się