Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Co decyduje o wizerunku produktów spożywczych? – wyniki badań empirycznych.

Opis bibliograficzny

Co decyduje o wizerunku produktów spożywczych? – wyniki badań empirycznych. [AUT.] AGNIESZKA IZABELA BARUK. W: Partnerstwo i współpraca a kryzys gospodarczo-społeczny w Europie Środkowej i Wschodniej. T. 2 / pod red. Sławomira Partyckiego Lublin, Wydawnictwo KUL, 2010, s. 15-19, 978-83-7702-016-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Partnerstwo i współpraca a kryzys gospodarczo-społeczny w Europie Środkowej i Wschodniej. T. 2 / pod red. Sławomira Partyckiego, s. 15-19
Wydawca:
Wydawnictwo KUL, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 sierpnia 2011 11:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7702-016-6
BPP ID: (59, 26030) wydawnictwo zwarte #26030
PBN ID (hist.): 26030

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się