Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional and dietary value of organic pork versus other meat products.

Opis bibliograficzny

Nutritional and dietary value of organic pork versus other meat products. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV. W: Lublin region - ecological region of the XXI century : ecological or genetically modified food? / ed. by Wiktor Bojar Toruń, TNOiK, 2010, s. 181-195, Bibliogr, 978-83-7285-580-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Lublin region - ecological region of the XXI century : ecological or genetically modified food? / ed. by Wiktor Bojar, s. 181-195
Wydawca:
TNOiK, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 sierpnia 2011 14:26
Ostatnia aktualizacja:4 maja 2021 09:18

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7285-580-0
BPP ID: (59, 26118) wydawnictwo zwarte #26118
PBN ID (hist.): 26118

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się