Wpływ dodatku koncentratu PX z lucerny (Medicago sativa) na potencjał antyoksydacyjny krwi jagniąt.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku koncentratu PX z lucerny (Medicago sativa) na potencjał antyoksydacyjny krwi jagniąt. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, KRZYSZTOF PATKOWSKI. W: Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition S. 180-181 sum, Bibliogr. - Studia Regionalne i Lokalne Polski Południowo-Wschodniej t. 6. Dzierdziówka, Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010, 83-927698-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lucerna w żywieniu ludzi i zwierząt : nowe możliwości zastosowania ekstraktu z liści lucerny, 4th International Conference "Feed and Food Additives", Lublin - Sandomierz, 7-8 June 2010 / monographic by Eugeniusz R. Grela edition, S. 180-181 sum
Wydawca:
Stowarzyszenie Rozwoju Regionalnego i Lokalnego "PROGRESS", 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2011 08:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 08:59 |
Identyfikatory
ISBN: 83-927698-3-5
BPP ID: (59, 26170) wydawnictwo zwarte #26170
PBN ID (hist.): 26170
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.