Zawartość metali ciężkich oraz azotanów (V) i (III) w wybranych warzywach kapustnych w zależności od czasu przechowywania.
Opis bibliograficzny
Zawartość metali ciężkich oraz azotanów (V) i (III) w wybranych warzywach kapustnych w zależności od czasu przechowywania. [AUT.] ANNA CZECH, ELŻBIETA RUSINEK. W: Pierwiastki w nauce i praktyce : XIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 29 maja 2010. Lublin, [b.w.], 2010. - S. 15.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki w nauce i praktyce : XIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 29 maja 2010,
Wydawca:
[b.w.], 2010. - S. 15
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 sierpnia 2011 09:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 26238) wydawnictwo zwarte #26238
PBN ID (hist.): 26238
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.