Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywieniowe metody ograniczania wydalania azotu do środowiska podczas chowu trzody chlewnej.

Opis bibliograficzny

Żywieniowe metody ograniczania wydalania azotu do środowiska podczas chowu trzody chlewnej. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA CZECH, WIOLETTA SEMENIUK. W: Współczesna problematyka odorów Warszawa, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010, s. 383-407, il., bibliogr, 978-83-204-3674-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Współczesna problematyka odorów, s. 383-407
Wydawca:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 sierpnia 2011 11:14
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:56

Identyfikatory

ISBN: 978-83-204-3674-7
BPP ID: (59, 26254) wydawnictwo zwarte #26254
PBN ID (hist.): 26254

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się