Fenotypowa zmienność skrobiowych odmian ziemniaka w warunkach środkowo-wschodniej Polski.
Opis bibliograficzny
Fenotypowa zmienność skrobiowych odmian ziemniaka w warunkach środkowo-wschodniej Polski. [AUT.] PIOTR BARBAŚ, BARBARA SAWICKA. W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji : V Konferencja Naukowa, Szklarska Poręba 12-15 maja 2008 r S. 178-179. Wrocław, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, 2008, 978-83-923549-2-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji : V Konferencja Naukowa, Szklarska Poręba 12-15 maja 2008 r, S. 178-179
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2011 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923549-2-5
BPP ID: (59, 26463) wydawnictwo zwarte #26463
PBN ID (hist.): 26463
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.