Jakość i właściwości mięsa owczego.
Opis bibliograficzny
Jakość i właściwości mięsa owczego. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI. W: Hodowla, chów i użytkowanie owiec / red. nauk. Roman Niżnikowski Warszawa, Wydawnictwo Wieś Jutra, 2011, S. 157-161, streszcz., sum, 978-83-62815-02-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowla, chów i użytkowanie owiec / red. nauk. Roman Niżnikowski, S. 157-161
Wydawca:
Wydawnictwo Wieś Jutra, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2011 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62815-02-9
BPP ID: (59, 26479) wydawnictwo zwarte #26479
PBN ID (hist.): 26479
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.