Sposoby przygotowania prób owoców i warzyw do analizy pozostałości pestycydów metodami chromatograficznymi.
Opis bibliograficzny
Sposoby przygotowania prób owoców i warzyw do analizy pozostałości pestycydów metodami chromatograficznymi. [AUT.] RENATA CZECZKO. W: Analityczne zastosowania chromatografii cieczowej : V konferencja : Wydział Chemii Uniwersytetu Warszawskiego, 14-15 października 2010, Warszawa / red. nauk. Ewa Bulska, Sławomir Garboś i Dorota Święcicka S. 35. Warszawa, [Państwowy Zakład Higieny], 2010, 83-89379-08-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Analityczne zastosowania chromatografii cieczowej : V konferencja : Wydział Chemii Uniwersytetu Warszawskiego, 14-15 października 2010, Warszawa / red. nauk. Ewa Bulska, Sławomir Garboś i Dorota Święcicka, S. 35
Wydawca:
[Państwowy Zakład Higieny], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 listopada 2011 11:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89379-08-1
BPP ID: (59, 26562) wydawnictwo zwarte #26562
PBN ID (hist.): 26562
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.