Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of the method for lettuce (Lactuca sativa L.) storage on carotenoids and phenolic compounds contents.

Opis bibliograficzny

Influence of the method for lettuce (Lactuca sativa L.) storage on carotenoids and phenolic compounds contents. [AUT.] IRENA PERUCKA, KATARZYNA OLSZÓWKA. W: New trends of research in agricultural engineering / ed. Wiesław Piekarski Warszawa, Editorial House Wieś Jutra, 2010, S. 40-46 il, Bibliogr, 978-83-89503-97-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
New trends of research in agricultural engineering / ed. Wiesław Piekarski, S. 40-46 il.
Wydawca:
Editorial House Wieś Jutra, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 listopada 2011 14:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89503-97-8
BPP ID: (59, 26595) wydawnictwo zwarte #26595
PBN ID (hist.): 26595

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się