Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Metody identyfikacji mykotoksyn w żywności.

Opis bibliograficzny

Metody identyfikacji mykotoksyn w żywności. [AUT.] RENATA CZECZKO. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2011, Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii, s. 344-354, il., bibliogr, 978-83-227-3227-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 344-354
Wydawca:
Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.00
Rekord utworzony:8 listopada 2011 12:17
Ostatnia aktualizacja:16 stycznia 2019 10:19

Identyfikatory

ISBN: 978-83-227-3227-4
BPP ID: (59, 26607) wydawnictwo zwarte #26607
PBN ID (hist.): 26607

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się