Metody identyfikacji mykotoksyn w żywności.
Opis bibliograficzny
Metody identyfikacji mykotoksyn w żywności. [AUT.] RENATA CZECZKO. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2011, Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii, s. 344-354, il., bibliogr, 978-83-227-3227-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 344-354
Wydawca:
Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 listopada 2011 12:17 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 stycznia 2019 10:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-227-3227-4
BPP ID: (59, 26607) wydawnictwo zwarte #26607
PBN ID (hist.): 26607
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.