Porównanie składu chemicznego i zawartości Mg, K, Na, Ca, Mn i Fe w częściach jadalnych wybranych odmian gruszek wyprodukowanych w województwie podkarpackim.
Opis bibliograficzny
Porównanie składu chemicznego i zawartości Mg, K, Na, Ca, Mn i Fe w częściach jadalnych wybranych odmian gruszek wyprodukowanych w województwie podkarpackim. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, PIOTR KICZOROWSKI. W: Nauka i praktyka ogrodnicza dla zdrowia i środowiska : konferencja naukowa : streszczenia prac : III Zjazd Polskiego Towarzystwa Nauk Ogrodniczych, Lublin 14-16 września 2011, Lublin : Pracownia Poligraficzna Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - S. 197-198.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka i praktyka ogrodnicza dla zdrowia i środowiska : konferencja naukowa : streszczenia prac : III Zjazd Polskiego Towarzystwa Nauk Ogrodniczych, Lublin 14-16 września 2011,
Wydawca:
Lublin : Pracownia Poligraficzna Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - S. 197-198
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 stycznia 2012 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 26840) wydawnictwo zwarte #26840
PBN ID (hist.): 26840
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.