Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kształtowanie się zawartości azotanów i azotynów w liściach sałaty przechowywanej w temperaturze 5 (stopni Celsjusza) w zależności od zastosowanej formy azotu i regulatorów wzrostu.

Opis bibliograficzny

Kształtowanie się zawartości azotanów i azotynów w liściach sałaty przechowywanej w temperaturze 5 (stopni Celsjusza) w zależności od zastosowanej formy azotu i regulatorów wzrostu. [AUT.] WŁADYSŁAW MICHAŁEK, IRENA RUKASZ. W: Ogólnopolskie Sympozjum "Odmiany w nowoczesnej produkcji warzyw". Poznań, 1997, 26 września s, 55-58, il., bibliogr, Wydaw. HaKa.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ogólnopolskie Sympozjum "Odmiany w nowoczesnej produkcji warzyw". Poznań, 1997, 26 września, s, 55-58
Wydawca:
Wydaw. HaKa,
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:14 marca 2018 13:09

Identyfikatory

BPP ID: (59, 2693) wydawnictwo zwarte #2693
PBN ID (hist.): 2693

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się