Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie enzymów w przetwórstwie żywności.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie enzymów w przetwórstwie żywności. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: Enzymologia w zarysie / pod red. Barbary Baraniak Lublin, Wydawnictwo CZELEJ, 2011, S. 203-273 il, Bibliogr, 978-83-7563-188-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Enzymologia w zarysie / pod red. Barbary Baraniak, S. 203-273 il.
Wydawca:
Wydawnictwo CZELEJ, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 lutego 2012 10:35
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:58

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7563-188-3
BPP ID: (59, 26943) wydawnictwo zwarte #26943
PBN ID (hist.): 26943

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się