Zastosowanie enzymów w przetwórstwie żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie enzymów w przetwórstwie żywności. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: Enzymologia w zarysie / pod red. Barbary Baraniak Lublin, Wydawnictwo CZELEJ, 2011, S. 203-273 il, Bibliogr, 978-83-7563-188-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Enzymologia w zarysie / pod red. Barbary Baraniak, S. 203-273 il.
Wydawca:
Wydawnictwo CZELEJ, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2012 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:58 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7563-188-3
BPP ID: (59, 26943) wydawnictwo zwarte #26943
PBN ID (hist.): 26943
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.