Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków formowania powłok z białka grochu na ich właściwości fizykochemiczne.

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków formowania powłok z białka grochu na ich właściwości fizykochemiczne. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : V konferencja naukowa doktorantów : [27 marca 2007 r.] S. 43-44. Lublin, Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2007, 978-83-7259-151-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : V konferencja naukowa doktorantów : [27 marca 2007 r.], S. 43-44
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lutego 2012 13:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:58

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-151-7
BPP ID: (59, 26966) wydawnictwo zwarte #26966
PBN ID (hist.): 26966

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się