Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ chlorku sodu na właściwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010, S. 119-129, il., bibliogr, 978-83-7717-038-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej, S. 119-129
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lutego 2012 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2022 13:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-038-0
BPP ID: (59, 27000) wydawnictwo zwarte #27000
PBN ID (hist.): 27000
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.