Wpływ wersenianu sodu na właściwości reologiczne pian otrzymanych z różnych preparatów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ wersenianu sodu na właściwości reologiczne pian otrzymanych z różnych preparatów białek serwatkowych. [AUT.] MACIEJ NASTAJ, DOMINIK SZWAJGIER, TOMASZ CZERNECKI. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej Wrocław 2010, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 131-139, il., bibliogr, 978-83-7717-038-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej, s. 131-139
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lutego 2012 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 stycznia 2020 10:22 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-038-0
BPP ID: (59, 27001) wydawnictwo zwarte #27001
PBN ID (hist.): 27001
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.