Ekologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Ekologia produkcji prozdrowotnych wyrobów mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Nauka - praktyce ekologicznej Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2011, S. 101-113 il., bibliogr, 978-83-896165-8-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka - praktyce ekologicznej, S. 101-113 il., bibliogr.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 marca 2012 14:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-896165-8-6
BPP ID: (59, 27428) wydawnictwo zwarte #27428
PBN ID (hist.): 27428
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.