Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mięsność tuczników oraz jej uwarunkowania organizacyjno-żywieniowe w wybranych gospodarstwach indywidualnych.

Opis bibliograficzny

Mięsność tuczników oraz jej uwarunkowania organizacyjno-żywieniowe w wybranych gospodarstwach indywidualnych. [AUT.] JAN ZUBA, AUGUST OSZCZYGIEŁ. W: Zootechniczno-ekonomiczne uwarunkowania mięsności świń : Konferencja Naukowa 3-4 grudzień 1996 rok s. 60-67, il., bibliogr., streszcz., sum. Rzeszów, Druk. Filia AR, [1997], 83-903-429-0-X.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zootechniczno-ekonomiczne uwarunkowania mięsności świń : Konferencja Naukowa 3-4 grudzień 1996 rok, s. 60-67
Wydawca:
Druk. Filia AR, [1997]
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 kwietnia 2012 11:05
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:01

Identyfikatory

ISBN: 83-903-429-0-X
BPP ID: (59, 27621) wydawnictwo zwarte #27621
PBN ID (hist.): 27621

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się