Zawartość kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej danieli i jeleni.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej danieli i jeleni. [AUT.] LESZEK DROZD, TOMASZ M. GRUSZECKI. W: Charakterystyka niekonwencjonalnych surowców mięsnych i perspektywy ich wykorzystania. Seminarium, Olsztyn 12-13.09.1996. Olsztyn, AR-T, 1996. - S. 69-72, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Charakterystyka niekonwencjonalnych surowców mięsnych i perspektywy ich wykorzystania. Seminarium, Olsztyn 12-13.09.1996,
Wydawca:
AR-T, 1996. - S. 69-72, bibliogr.
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2012 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 27642) wydawnictwo zwarte #27642
PBN ID (hist.): 27642
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.