Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej danieli i jeleni.

Opis bibliograficzny

Zawartość kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej danieli i jeleni. [AUT.] LESZEK DROZD, TOMASZ M. GRUSZECKI. W: Charakterystyka niekonwencjonalnych surowców mięsnych i perspektywy ich wykorzystania. Seminarium, Olsztyn 12-13.09.1996. Olsztyn, AR-T, 1996. - S. 69-72, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Charakterystyka niekonwencjonalnych surowców mięsnych i perspektywy ich wykorzystania. Seminarium, Olsztyn 12-13.09.1996,
Wydawca:
AR-T, 1996. - S. 69-72, bibliogr.
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 kwietnia 2012 13:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:01

Identyfikatory

BPP ID: (59, 27642) wydawnictwo zwarte #27642
PBN ID (hist.): 27642

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się