Impact of technical equipment of the working stands on work conditions in fruit and vegetable processing plants.
Opis bibliograficzny
Impact of technical equipment of the working stands on work conditions in fruit and vegetable processing plants. [AUT.] HALINA PAWLAK. W: Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland S. 177. Lublin, [Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, 2006], 978-83-916129-1-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland, S. 177
Wydawca:
[Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, 2006]
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2012 10:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-916129-1-0
BPP ID: (59, 27863) wydawnictwo zwarte #27863
PBN ID (hist.): 27863
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.