Wpływ pH na odwracalność żelowania dyspersji izolatu białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ pH na odwracalność żelowania dyspersji izolatu białek serwatkowych. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. W: Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : konferencja naukowa 7-9 września 2011, Białowieża : referaty i doniesienia S. 109-110. Lublin, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011, 978-83-926649-8-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego : konferencja naukowa 7-9 września 2011, Białowieża : referaty i doniesienia, S. 109-110
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2012 12:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-926649-8-7
BPP ID: (59, 27884) wydawnictwo zwarte #27884
PBN ID (hist.): 27884
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.