Precooked pasta.
Opis bibliograficzny
Precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability Weinheim, Wiley-VCH Verlag, cop. 2011, S. 99-117, Il., bibliogr, 978-3-527-32888-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability, S. 99-117
Wydawca:
Wiley-VCH Verlag, cop. 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2012 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-3-527-32888-8
BPP ID: (59, 27891) wydawnictwo zwarte #27891
PBN ID (hist.): 27891
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.