Ocena wybranych cech tekstury błyskawicznych makaronów gryczanych.
Opis bibliograficzny
Ocena wybranych cech tekstury błyskawicznych makaronów gryczanych. [AUT.] KATARZYNA BANASIEWICZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: XVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVIII Sejmik SKN S. 180. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, 978-83-7717-046-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVIII Sejmik SKN, S. 180
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2012 12:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-046-5
BPP ID: (59, 27933) wydawnictwo zwarte #27933
PBN ID (hist.): 27933
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.