Zmienność właściwości fizycznych miękiszu pieczywa pszennego wzbogaconego w dodatek łuski cebuli.
Opis bibliograficzny
Zmienność właściwości fizycznych miękiszu pieczywa pszennego wzbogaconego w dodatek łuski cebuli. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, JANUSZ LASKOWSKI. W: Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : V konferencja naukowa, Olsztyn 24-27.05.2011 : referaty i doniesienia. Olsztyn, Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011. - S. 14-15.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości geometryczne, mechaniczne i strukturalne surowców i produktów spożywczych : V konferencja naukowa, Olsztyn 24-27.05.2011 : referaty i doniesienia,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, 2011. - S. 14-15
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 października 2012 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28154) wydawnictwo zwarte #28154
PBN ID (hist.): 28154
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.