Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bezpieczeństwo surowców i przetworów roślinnych a zdrowie człowieka.

Opis bibliograficzny

Bezpieczeństwo surowców i przetworów roślinnych a zdrowie człowieka. [AUT.] ALEKSANDRA BADORA. W: Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych Cz. 1-2 / pod red. Aleksandry Badory Lublin 2012, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 198-216, il, 978-83-7259-201-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych Cz. 1-2 / pod red. Aleksandry Badory, s. 198-216
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.05
Rekord utworzony:15 października 2012 14:56
Ostatnia aktualizacja:16 lipca 2019 12:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-201-9
BPP ID: (59, 28243) wydawnictwo zwarte #28243
PBN ID (hist.): 28243

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się