Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Metody oceny i badania jakości surowców roślinnych. Metody ilościowe.

Opis bibliograficzny

Metody oceny i badania jakości surowców roślinnych. Metody ilościowe. [AUT.] ALEKSANDRA BADORA. W: Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych Cz. 1-2 / pod red. Aleksandry Badory Lublin 2012, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 228-238, il, 978-83-7259-201-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych Cz. 1-2 / pod red. Aleksandry Badory, s. 228-238
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-201-9
BPP ID: (59, 28248) wydawnictwo zwarte #28248
PBN ID (hist.): 28248

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.90
Rekord utworzony:15 października 2012 15:05
Ostatnia aktualizacja:16 lipca 2019 12:09

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się