Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Miód pitny jako tradycyjny trunek kuchni polskiej.

Opis bibliograficzny

Miód pitny jako tradycyjny trunek kuchni polskiej. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, KATARZYNA WŁODARCZYK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, RAFAŁ NADULSKI. W: Żywność i żywienie w turystyce i rekreacji : monografia / red. nauk. Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak, Jolanta Mogiła-Lisowska Warszawa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki, 2011, S. 198-205, il., bibliogr, 978-83-922173-7-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność i żywienie w turystyce i rekreacji : monografia / red. nauk. Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak, Jolanta Mogiła-Lisowska, S. 198-205
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 października 2012 16:52
Ostatnia aktualizacja:23 czerwca 2020 12:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-922173-7-4
BPP ID: (59, 28265) wydawnictwo zwarte #28265
PBN ID (hist.): 28265

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się