Miód pitny jako tradycyjny trunek kuchni polskiej.
Opis bibliograficzny
Miód pitny jako tradycyjny trunek kuchni polskiej. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, KATARZYNA WŁODARCZYK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, RAFAŁ NADULSKI. W: Żywność i żywienie w turystyce i rekreacji : monografia / red. nauk. Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak, Jolanta Mogiła-Lisowska Warszawa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki, 2011, S. 198-205, il., bibliogr, 978-83-922173-7-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność i żywienie w turystyce i rekreacji : monografia / red. nauk. Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak, Jolanta Mogiła-Lisowska, S. 198-205
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2012 16:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 czerwca 2020 12:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-922173-7-4
BPP ID: (59, 28265) wydawnictwo zwarte #28265
PBN ID (hist.): 28265
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.