Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of phenolic compound contents in pepper fruits during lyophilization process.

Opis bibliograficzny

Changes of phenolic compound contents in pepper fruits during lyophilization process. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. W: Towards a sustainable food chain food process, bioprocessing and food quality management : 6th International CIGR Technical Symposium, 18tth - 20th April 2011, Nantes, France. Nantes, [b.w.], 2011. - S. 143.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Towards a sustainable food chain food process, bioprocessing and food quality management : 6th International CIGR Technical Symposium, 18tth - 20th April 2011, Nantes, France,
Wydawca:
[b.w.], 2011. - S. 143
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2012 13:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:04

Identyfikatory

BPP ID: (59, 28387) wydawnictwo zwarte #28387
PBN ID (hist.): 28387

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się