The content of oxalic acid in selected cabbage vegetables depending on storage time.
Opis bibliograficzny
The content of oxalic acid in selected cabbage vegetables depending on storage time. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK. W: XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 70.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 70
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2012 13:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28412) wydawnictwo zwarte #28412
PBN ID (hist.): 28412
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.