Zawartość składników mineralnych w mrożonych i poddanych smażeniu owocach morza.
Opis bibliograficzny
Zawartość składników mineralnych w mrożonych i poddanych smażeniu owocach morza. [AUT.] KAMILA STACHYRA, ANNA CZECH, ALEKSANDRA WOŹNICA. W: XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 80.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 80
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2012 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28423) wydawnictwo zwarte #28423
PBN ID (hist.): 28423
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.