Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego w żywności.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego w żywności. [AUT.] M. ANDREJKO, EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DARIUSZ ANDREJKO, FRANCISZEK KLUZA, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, ANDRZEJ W. GŁUSZAK, M. PACEK. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012, 131 s, il., bibliogr, 978-83-7259-204-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
131 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2012 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 stycznia 2020 13:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-204-0
BPP ID: (59, 28432) wydawnictwo zwarte #28432
PBN ID (hist.): 28432
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.