Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego w żywności.

Opis bibliograficzny

Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego w żywności. [AUT.] M. ANDREJKO, EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DARIUSZ ANDREJKO, FRANCISZEK KLUZA, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, ANDRZEJ W. GŁUSZAK, M. PACEK. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012, 131 s, il., bibliogr, 978-83-7259-204-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
131 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 października 2012 12:30
Ostatnia aktualizacja:20 stycznia 2020 13:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-204-0
BPP ID: (59, 28432) wydawnictwo zwarte #28432
PBN ID (hist.): 28432

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się