Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected technological quality of winter wheat grain (Triticum aestivum L.) in the conditions of use of different nitrogen doses.

Opis bibliograficzny

Selected technological quality of winter wheat grain (Triticum aestivum L.) in the conditions of use of different nitrogen doses. [AUT.] ELŻBIETA HARASIM, MARIAN WESOŁOWSKI. W: Plant - the source of research material, 2nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 18-20.10.2012 S. 181. Lublin, POLIHYMNIA, 2012, 978-83-7847-034-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Plant - the source of research material, 2nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 18-20.10.2012, S. 181
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2012 16:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:04

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7847-034-2
BPP ID: (59, 28476) wydawnictwo zwarte #28476
PBN ID (hist.): 28476

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się