Antioxidant activity of spices in meat products.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of spices in meat products. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September S. 72. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, 978–83–7717–070–0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September, S. 72
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2012 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.dbc.wroc.pl/dlibra/docmetada…
Identyfikatory
ISBN: 978–83–7717–070–0
BPP ID: (59, 28580) wydawnictwo zwarte #28580
PBN ID (hist.): 28580
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.