Antyoksydacyjne właściwości owoców wybranych gatunków i odmian róż.
Opis bibliograficzny
Antyoksydacyjne właściwości owoców wybranych gatunków i odmian róż. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, MAGDALENA GANTNER, BEATA KRASUSKA, KRYSTYNA RYSIAK. W: Róże owocowe w uprawie, prztwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia : I Konferencja Naukowa. Warszawa, [b.w.], 2011. - S. 42-43.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Róże owocowe w uprawie, prztwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia : I Konferencja Naukowa,
Wydawca:
[b.w.], 2011. - S. 42-43
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 09:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28805) wydawnictwo zwarte #28805
PBN ID (hist.): 28805
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.