Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany zawartości wybranych witamin podczas przechowywania owoców róż.

Opis bibliograficzny

Zmiany zawartości wybranych witamin podczas przechowywania owoców róż. [AUT.] EMILIA LISIECKA, MATEUSZ GORTAT, AGNIESZKA NAJDA, KLAUDIA ŚWICA. W: Róże owocowe w uprawie, prztwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia : II Konferencja Naukowa. Warszawa, [b.w.], 2012, S. 41-42.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Róże owocowe w uprawie, prztwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia : II Konferencja Naukowa,
Wydawca:
[b.w.], 2012, S. 41-42
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 grudnia 2012 09:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:05

Identyfikatory

BPP ID: (59, 28809) wydawnictwo zwarte #28809
PBN ID (hist.): 28809

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się