Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia.

Opis bibliograficzny

Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia. [RED.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011, 332 s, Bibliogr. przy rozdz, 978-83-923668-8-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
332 s.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2013 14:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:06

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923668-8-1
BPP ID: (59, 29048) wydawnictwo zwarte #29048
PBN ID (hist.): 29048

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się