Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia.
Opis bibliograficzny
Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia. [RED.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011, 332 s, Bibliogr. przy rozdz, 978-83-923668-8-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
332 s.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2013 14:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-8-1
BPP ID: (59, 29048) wydawnictwo zwarte #29048
PBN ID (hist.): 29048
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.