Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przydatność dwóch odmian pietruszki korzeniowej do przetwórstwa.

Opis bibliograficzny

Przydatność dwóch odmian pietruszki korzeniowej do przetwórstwa. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, JANUSZ KALBARCZYK. W: Produkcja warzyw do przetwórstwa. Ogólnopolska konferencja. Skierniewice, 1997, 13-14 listopad, il., bibliogr. Skierniewice, [b.w.], 1997. - S. 47-49.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Produkcja warzyw do przetwórstwa. Ogólnopolska konferencja. Skierniewice, 1997, 13-14 listopad,
Wydawca:
[b.w.], 1997. - S. 47-49
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:37

Identyfikatory

BPP ID: (59, 2908) wydawnictwo zwarte #2908
PBN ID (hist.): 2908

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się